Mérnöki tanácsadás

gyetvaipeter@bara99.hu; +0623/359-321; +3630/2848-928

Túl vagyunk a második workshopon is. Az előző wokshophoz képest a hangsúly a telekválasztásról áttolódott a gyakorlatiasabb, kivitelezéssel kapcsolatos kérdésekre.

Kevesen tudják, de volt egy időszak, amikor Péter (Gyetvai Péter, ügyvezető igazgató) úgy döntött, hogy külföldi mérnöki tapasztalatokkal kívánja bővíteni a portfólióját. Lett volna lehetősége kinn maradni, mégis úgy döntött, hogy inkább itthon próbálja kamatoztatni az addig megszerzett tudását.

Néhány hete - a szokásos kávézós negyed órás megbeszélésünk keretében - a kávéillatos irodában ücsörögve, kanállal a kezünkben arról beszélgettünk, hogy Pétert milyen kérdésekkel és problémákkal keresik meg az ügyfelek. Ki, milyen hibákat ejt információ és tapasztalat hiány miatt. Csomó olyan hibát, amit el lehetett volna kerülni, ha időben...

A cég idén ünnepli működésének 20. évfordulóját! A jelenlegi irodánkban is már 11 éve "lakunk", ezért is döntöttünk úgy, hogy itt az ideje egy kis felújításnak. A felújítás magával hozta a selejtezés és szelektálás feladatát is...maradjunk annyiban, hogy nem kis feladat.

Az ingatlanok energetikai korszerűsítésére kiírt pályázatok miatt cégünk 2007 óta foglalkozik épületenergetikával, majd ebből adta magát, hogy az energiatanúsítványok bevezetése, vagyis 2012 óta vállalja azok készítését.

Bara 99 Kft., 2440 Százhalombatta, Kodály Zoltán sétány 14/a, +36-30-9198-188
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el