Családi házat szeretne? Szívesen segítünk!

2019.02.06

Bővül a család? Nincs hova pakolni? Szűk már a lakás? Itt a tökéletes alkalom, hogy álmodozás helyett meg is valósítsa álmait! 

Tapasztalatom szerint sokaknak nehezíti meg az első lépést az új otthon teremtése felé, hogy a tervezés - összetettségénél fogva - nagyon nehezen beárazható szolgáltatás. A bizonytalanság, vagy a szűkös anyagi források sokakat tartanak vissza attól, hogy egyáltalán bekopogtassanak egy mérnökhöz. Ezen szeretnénk most segíteni azzal, hogy 2019. február és március hónapokban átvállaljuk a kockázatot és fix áru csomagokkal készülünk Önöknek a könnyebb kiszámíthatóság érdekében! 

Úgy döntöttünk, hogy egy olyan komplex "Otthon tervező konzultációs csomagot", "Otthon kalkuláló csomagot 90-től 120 m2-ig", "Otthon kalkuláló csomagot 120 m2 felett", illetve "Otthon bővítő konzultációs csomagot" állítunk össze, ami ebben a formában és áron csak idén februárban és márciusban lesz elérhető! 


 • Amennyiben még nem választott telket, a szolgáltatáscsomagban elhelyeztünk 2 olyan konzultációs lehetőséget, amikor segítünk eldönteni, hogy az elképzelése szerinti ház megépíthető-e az adott telken.
 • Egy alkalommal helyszíni szemlét tartunk a kiválasztott telken, fotófelméréssel.
 • Egy alkalommal konzultációs lehetőséget biztosítunk Önnek:

- a közművekkel kapcsolatos ügyintézés menetével kapcsolatosan,

- épületenergetikai szaktanácsadást, ahol átbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni már a tervezés szakaszában energetikai szempontból, illetve szót ejtünk a megújuló energiaforrásokról és azok megtérüléséről, zöld tetőről, passzív házról (igény szerint).

A csomag ára: bruttó 39 990 Ft

Ha a későbbiekben a tervezés szolgáltatást mérnök irodánknál rendelik meg, akkor a csomag árát jóvá írjuk a végösszegből.


Mit tartalmaz az "Otthon kalkuláló csomag 90 - 120 m2-ig"?

 • Tartalmazza a teljes "Otthon tervező csomagot", illetve a továbbiakban felsoroltakat.
 • Amennyiben már a telek a rendelkezésükre áll, akkor kezdődhet a tervezés! (A tervek csakis az adott telek tekintetében érvényesek, hiszen azoknak meg kell felelniük az építési szabályoknak! Az épülő háznak alkalmazkodnia kell a megvásárolt telek adottságaihoz!) A csomag tartalmaz egy konzultációt, ahol átbeszéljük az álom otthonról (ami maximum 120 m2 hasznos alapterületű) alkotott elképzeléseiket, illetve kiegészítjük, továbbgondoljuk azokat.
 • A megbeszéltek alapján elkészített, illetve térítésmentesen maximum két alkalommal módosított tervek tartalmazzák: első alkalommal a vázlatterveket, majd a térítésmentesen maximum két alkalommal módosított végleges vázlattervet. Ennek birtokában készül el az engedélyezési/bejelentési dokumentáció (3 nyomtatott példányban), műszaki leírás: építészeti, statikai (tartószerkezeti), tűzvédelmi műszaki leírás és tervezői nyilatkozat, épületenergetikai számítás, építészeti tervdokumentáció:  alaprajzok, metszetek, homlokzatok.
 • Építési engedély köteles házépítés esetén egyeztetés az építési hatósággal és szakhatóságokkal. 
 • A kész tervek alapján elkészítjük Önnek a ház árazatlan tételes költségvetését. (Ennek birtokában már megkereshet kivitelezőket árajánlat kérés tekintetében.)
 • A csomag keretében elkészítünk Önnek a kész tervrajz alapján két berendezési tervet, illetve a ház homlokzati látványtervét, ami szükséges a település képi véleményezési eljárás lefolytatásához a Főépítésszel.

A csomag ára: bruttó 4 400 Ft/m2 


Mit tartalmaz az "Otthon bővítő konzultációs csomag"?

 • Egy alkalommal a meglévő ingatlan helyszíni szemléje, fotódokumentálása, vizsgálata építészeti és tartószerkezeti szempontból.
 • Energetikai pályázati lehetőségek átbeszélése.
 • Tanácsadás az esetleges közmű-bővítésekkel kapcsolatos ügyintézés menetével kapcsolatosan.

 • Épületenergetikai szaktanácsadás, ahol átbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni már a tervezés szakaszában energetikai szempontból, illetve szót ejtünk a megújuló energiaforrásokról és azok megtérüléséről, zöld tetőről.

A csomag ára: bruttó 29 990 Ft

Ha a későbbiekben a tervezés szolgáltatást mérnök irodánknál rendelik meg, akkor a csomag árát jóvá írjuk a végösszegből. 


Mit nyer még azzal, ha minket választ?

A tervek az Önök életviteléhez teljesen személyre szabva kerülnek kialakításra: nincsenek felesleges terek, törekszünk a praktikus térkihasználásra. Terveinket a legfrissebb ArchiCAD tervezőprogram használatával készítjük el. Több évtizedes releváns tapasztalattal rendelkezünk, műszaki ellenőrzést,  felelős műszaki vezetést illetve épületenergetikai szakértést is vállalunk.

Mottónk az energiatudatos szemléletű tervezés!

Kapcsolat

Referencia