INGATLANFEJLESZTÉS

CSALÁDI HÁZAK FEJLESZTÉSE FEJÉR MEGYÉBEN

A közös otthon projekt összetett feladat. Rengeteg kérdés, döntés, bizonytalanság. 

Amíg a gyakorlatiasabb fél még azon aggódik, hogy miből finanszírozzátok majd a projektet, ki fogja kiásni az alapot, energetikailag, műszakilag mi lesz számotokra a legideálisabb megoldás, a másik fél már látja maga előtt a tereket és arról álmodozik, hogy milyen stílusban lesz berendezve a nappali. 

Ahhoz, hogy minden a lehető leggördülékenyebben haladjon, kell a pontosan meghatározott cél, amihez tűzön-vízen át ragaszkodunk megőrizve a feladat komplexitása miatt szükséges rugalmasságot. 

A házépítés nagyon szép, ugyanakkor komplex feladat. Cégünk küldetése, hogy segítsen szakmailag megalapozott döntéseket hozni akkor is, ha ti más területen vagytok inkább jártasak.


Szolgáltatásaink

Mérnöki szolgáltatás

  • Statikai tervezés
  • Tűzvédelmi tervezés
  • Épületenergetika

Földmunka, tereprendezés

  • Alapásás
  • Medence, szennyvízgödör, vízóraakna ásás


Helyszíni szemlével egybekötött mérnöki konzultációs lehetőséget biztosítunk Fejér megyében, melynek díja 20 000 Ft, időtartama egy óra.

Az űrlap kitöltésével megrendelem a konzultációt.

Az űrlap beküldését követően maximum 3 munkanapon belül email-ben visszaigazoljuk a megrendelést, megküldjük a számlát és időpontot egyeztetünk.


Bara 99 Kft., 2440 Százhalombatta, Kodály Zoltán sétány 14/a, +36-30-9198-188
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el