Rólunk

2019.01.28

A cég családi vállalkozásként indult 1999-ben, majd kisebb nagyobb változtatások után 2003-ban nyerte el a BARA 99 Kft. formát. Ma már három fős csapattal, és kiépített partnercég hálózattal állunk ügyfeleink szolgálatára Százhalombatta központjában lévő irodánkban.

Az ügyvezető igazgató, Gyetvai Péter végzettsége szerint okleveles építőmérnök, létesítményenergetikai szakmérnök

Cégünk az alapítás óta folytat mérnöki tevékenységet, ugyanakkor a kezdetekben a cég "mellék ágaként" kezdtünk foglalkozni elsősorban építészeti tervezési feladatokkal. Cégünk akkori ügyvezetője Gyetvai Balázs okleveles építőmérnök, épületenergetikai szakértő, felügyelete alatt ezen ágazat szépen növekedett. A 2010-es évtől újabb okleveles építőmérnökkel bővült a cég Gyetvai Péter személyében. Cégünk a 2000-es évek eleje óta foglalkozik energetikai felújítások tervezésével - panel programok keretein belül - 2016-tól a családi házas szektor felé nyitottunk. Családi lakóházak energetikai felújításának tervezését, ezek költségelemzését, kivitelezésének műszaki felügyeletét, meglévő rendszerek optimailzálását és monitoringját is vállaljuk.

Legújabb területünk a kivitelezés: a HORIZONT TM GLOBAL kanadai gyorsház technológiával készülő épületek terén. A telek kiválasztásától egészen a kész épület átadásáig egy kézben összpontosul a teljes kivitelezési tevékenység felügyelete és lebonyolítása.

Mérnöki jogosultságaink: 

  • Építész tervező
  • Tartószerkezet tervező
  • Épületenergetikai szakértő
  • Felelős Műszaki Vezető Építési, Gépész, Vízépítési, Út- Vasút rész szakterületeken
  • Műszaki Ellenőr Építési (magas, mélyépítés) Víz-, Út-Vasút szakterületeken
  • Épületenergetika tanúsító