Otthon tervező konzultációs csomag

2019.02.08

Bővül a család? Nincs hova pakolni? Szűk már a lakás? Itt a tökéletes alkalom, hogy álmodozás helyett meg is valósítsa álmait!

Tapasztalatom szerint sokaknak nehezíti meg az első lépést az új otthon teremtése felé, hogy a tervezés - összetettségénél fogva - nagyon nehezen beárazható szolgáltatás. A bizonytalanság, vagy a szűkös anyagi források sokakat tartanak vissza attól, hogy egyáltalán bekopogtassanak egy mérnökhöz. Ezen szeretnénk most segíteni azzal, hogy 2019. február és március hónapokban átvállaljuk a kockázatot és fix áru csomagokkal készülünk Önöknek a könnyebb kiszámíthatóság érdekében! 


Mit tartalmaz az "Otthon tervező konzultációs csomag"?


  • Amennyiben még nem választott telket, a szolgáltatáscsomagban elhelyeztünk 2 olyan konzultációs lehetőséget, amikor segítünk eldönteni, hogy az elképzelése szerinti ház megépíthető-e az adott telken.
  • Egy alkalommal helyszíni szemlét tartunk a kiválasztott telken, fotófelméréssel.
  • Egy alkalommal konzultációs lehetőséget biztosítunk Önnek:

- a közművekkel kapcsolatos ügyintézés menetével kapcsolatosan,

- épületenergetikai szaktanácsadást, ahol átbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni már a tervezés szakaszában energetikai szempontból, illetve szót ejtünk a megújuló energiaforrásokról és azok megtérüléséről, zöld tetőről, passzív házról (igény szerint).

A csomag ára: bruttó 39 990 Ft

Ha a későbbiekben a tervezés szolgáltatást mérnök irodánknál rendelik meg, akkor a csomag árát jóvá írjuk a végösszegből.


Mit nyer még azzal, ha minket választ?

A tervek az Önök életviteléhez teljesen személyre szabva kerülnek kialakításra: nincsenek felesleges terek, törekszünk a praktikus térkihasználásra. Terveinket a legfrissebb ArchiCAD tervezőprogram használatával készítjük el. Több évtizedes releváns tapasztalattal rendelkezünk, műszaki ellenőrzést, felelős műszaki vezetést illetve épületenergetikai szakértést is vállalunk.

Mottónk az energiatudatos szemléletű tervezés!

Kapcsolat

Referencia