Otthon kalkuláló csomag 120 m2 felett

2019.02.08

Bővül a család? Nincs hova pakolni? Szűk már a lakás? Itt a tökéletes alkalom, hogy álmodozás helyett meg is valósítsa álmait!

Tapasztalatom szerint sokaknak nehezíti meg az első lépést az új otthon teremtése felé, hogy a tervezés - összetettségénél fogva - nagyon nehezen beárazható szolgáltatás. A bizonytalanság, vagy a szűkös anyagi források sokakat tartanak vissza attól, hogy egyáltalán bekopogtassanak egy mérnökhöz. Ezen szeretnénk most segíteni azzal, hogy 2019. február és március hónapokban átvállaljuk a kockázatot és fix áru csomagokkal készülünk Önöknek a könnyebb kiszámíthatóság érdekében!


Mit tartalmaz az "Otthon kalkuláló csomag 120 m2 felett"?


  • Tartalmazza a teljes "Otthon tervező csomagot", illetve a továbbiakban felsoroltakat.
  • Amennyiben már a telek a rendelkezésükre áll, akkor kezdődhet a tervezés! (A tervek csakis az adott telek tekintetében érvényesek, hiszen azoknak meg kell felelniük az építési szabályoknak! Az épülő háznak alkalmazkodnia kell a megvásárolt telek adottságaihoz!) A csomag tartalmaz egy konzultációt, ahol átbeszéljük az álom otthonról (ami minimum 120 m2 hasznos alapterületű) alkotott elképzeléseiket, illetve kiegészítjük, továbbgondoljuk azokat.
  • A megbeszéltek alapján elkészített, illetve térítésmentesen maximum két alkalommal módosított tervek tartalmazzák: első alkalommal a vázlatterveket, majd a térítésmentesen maximum két alkalommal módosított végleges vázlattervet. Ennek birtokában készül el az engedélyezési/bejelentési dokumentáció (3 nyomtatott példányban), műszaki leírás: építészeti, statikai (tartószerkezeti), tűzvédelmi műszaki leírás és tervezői nyilatkozat, épületenergetikai számítás, építészeti tervdokumentáció: alaprajzok, metszetek, homlokzatok.
  • Építési engedély köteles házépítés esetén egyeztetés az építési hatósággal és szakhatóságokkal.
  • A kész tervek alapján elkészítjük Önnek a ház árazatlan tételes költségvetését. (Ennek birtokában már megkereshet kivitelezőket árajánlat kérés tekintetében.)
  • A csomag keretében elkészítünk Önnek a kész tervrajz alapján két berendezési tervet, illetve a ház homlokzati látványtervét, ami szükséges a település képi véleményezési eljárás lefolytatásához a Főépítésszel.

A csomag ára: bruttó  5 100 Ft/m2

Mit nyer még azzal, ha minket választ?

A tervek az Önök életviteléhez teljesen személyre szabva kerülnek kialakításra: nincsenek felesleges terek, törekszünk a praktikus térkihasználásra. Terveinket a legfrissebb ArchiCAD tervezőprogram használatával készítjük el. Több évtizedes releváns tapasztalattal rendelkezünk, műszaki ellenőrzést, felelős műszaki vezetést illetve épületenergetikai szakértést is vállalunk.

Mottónk az energiatudatos szemléletű tervezés!

Kapcsolat

Referenciák