Otthon bővítő konzultációs csomag

2019.02.08

Bővül a család? Nincs hova pakolni? Szűk már a lakás? Itt a tökéletes alkalom, hogy álmodozás helyett meg is valósítsa álmait!

Tapasztalatom szerint sokaknak nehezíti meg az első lépést az új otthon teremtése felé, hogy a tervezés - összetettségénél fogva - nagyon nehezen beárazható szolgáltatás. A bizonytalanság, vagy a szűkös anyagi források sokakat tartanak vissza attól, hogy egyáltalán bekopogtassanak egy mérnökhöz. Ezen szeretnénk most segíteni azzal, hogy 2019. február és március hónapokban átvállaljuk a kockázatot és fix áru csomagokkal készülünk Önöknek a könnyebb kiszámíthatóság érdekében!


Mit tartalmaz az "Otthon bővítő konzultációs csomag"?


  • Egy alkalommal a meglévő ingatlan helyszíni szemléje, fotódokumentálása, vizsgálata építészeti és tartószerkezeti szempontból.
  • Energetikai pályázati lehetőségek átbeszélése.
  • Tanácsadás az esetleges közmű-bővítésekkel kapcsolatos ügyintézés menetével kapcsolatosan.

  • Épületenergetikai szaktanácsadás, ahol átbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni már a tervezés szakaszában energetikai szempontból, illetve szót ejtünk a megújuló energiaforrásokról és azok megtérüléséről, zöld tetőről.

A csomag ára: bruttó 29 990 Ft

Ha a későbbiekben a tervezés szolgáltatást mérnök irodánknál rendelik meg, akkor a csomag árát jóvá írjuk a végösszegből.


Mit nyer még azzal, ha minket választ?

A tervek az Önök életviteléhez teljesen személyre szabva kerülnek kialakításra: nincsenek felesleges terek, törekszünk a praktikus térkihasználásra. Terveinket a legfrissebb ArchiCAD tervezőprogram használatával készítjük el. Több évtizedes releváns tapasztalattal rendelkezünk, műszaki ellenőrzést, felelős műszaki vezetést illetve épületenergetikai szakértést is vállalunk.

Mottónk az energiatudatos szemléletű tervezés! 

Kapcsolat

Referencia